Визначення технологічних властивостей основної сировини, вибір та обґрунтування технологiї виробництва заданого виду продукції. - id-1412-440
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-1412-440
Тип завдання
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2023-06-08
Текст завдання
27.04
Російські і рядянські джерела не використовувати.
Зміст курсової роботи
Вступ.
Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості.
Характеристика та вимоги до якості заданого кондитерського виробу.
Розрахунок уніфікованої рецептури на основі робочої для заданого виробу.
Вибір і обґрунтування технологічних параметрів та прийомів ведення технологічного процесу з урахуванням заданих вихідних даних.
Розрахунок калорійності (енергетичної цінності) заданих виробів.
Графічне зображення та опис апаратурно-технологічної схеми.
Список використаної літератури
Російські і рядянські джерела не використовувати.
Зміст курсової роботи
Вступ.
Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості.
Характеристика та вимоги до якості заданого кондитерського виробу.
Розрахунок уніфікованої рецептури на основі робочої для заданого виробу.
Вибір і обґрунтування технологічних параметрів та прийомів ведення технологічного процесу з урахуванням заданих вихідних даних.
Розрахунок калорійності (енергетичної цінності) заданих виробів.
Графічне зображення та опис апаратурно-технологічної схеми.
Список використаної літератури