Робоча програма навчальної дистанційної практики по набуттю робочої професії (напрям «Технологія кондитерських виробів») - id-1416-240
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-1416-240
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
70
Дата виконання
2024-06-28
Текст завдання
Кондитерське виробництво это придмет моей практической
20.06 - 2)Пункт "заповнений звіт-щоденник з графіком виконання практики та коротким описом виконаної роботи (видається керівником практики)" - робити не потрібно.
Щодо дат - можна просто пронумерувати дати до закінчення матеріалу, або з 10 червня до 28 червня.
Ще ось у цьому скріншоті відмічено синім, замість цього потрібно написати правила роботи лабораторії для харчових підприємств.
20.06 - 2)Пункт "заповнений звіт-щоденник з графіком виконання практики та коротким описом виконаної роботи (видається керівником практики)" - робити не потрібно.
Щодо дат - можна просто пронумерувати дати до закінчення матеріалу, або з 10 червня до 28 червня.
Ще ось у цьому скріншоті відмічено синім, замість цього потрібно написати правила роботи лабораторії для харчових підприємств.