План виробництва сухофруктів та фруктових чипсів - id-3865-275
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-3865-275
Тип завдання
Кількість сторінок
30
Дата виконання
2025-02-28
Текст завдання
Бізнес-план для ВНЗ
До 30-ти сторінок, унікальність посередня
мені необхідно розробити бізнес-план виробництва сухофруктів та фруктових чипсів, як альтернативу шкідливим снекам та швидким перекусам орієнтуючись на сучасні тенденції в напрямку здорового харчування використовуючи локальну сировину
Бажано робити у ворді, щоб можна було внести корективи,але графіки, таблиці і розрахунки є обов'язковим елементом
17.02
Ще додатково хотів би внести уточнення до роботи: бюджет складає 9 850$, щонайменше - 2 робочих місця, передбачено оренду приміщення на 100 м2, обладнання: дегідратор - 2 шт середньої потужності, вакууматор, слайсер, морозильна камера - 2 шт, кухонне приладдя, робочі поверхні, тощо. Серед основних витрат передбачено сплату за комунальні послуги, заробітна плата, податки, витратні матеріали, пакування. Також необхідно визначитись з формою організації.
Сировину заплановано заготовляти за рахунок локальних виробників, основний асортимент: сухофрукти, фруктові чипси (яблучні, грушеві, сливові), плодово-ягідна сушка (лохина як основний продукт, акцент на локальному вирощуванні і безпосередньому доступі до сировини; полуниця, вишні, суниця, тощо), пастила, цукати. Запропонована продукція в основному використовуватись як самостійний продукт, але можливі різноманітні варіації. Потенційний клієнт - онлайн-користувачі, поціновувачі здорового способу життя, спеціалізовані магазини, заклади здорового харчування, кондитерські
Рекомендації щодо структури бізнес-плану:
1. Опис проєкту
2. Аналіз ринку
3. SWOT-аналіз
4. Опис процесу виробництва та організації роботи
5. Інвестиційний план
6.Фінансовий план
7. Розрахунок первинних оборотних коштів (нагадую, що бюджет становить 9 850$)
8. Розрахунок основних показників проєкту
9. Розрахунок точки беззбитковості
10. Підсумки
Прикріплений файл містить початковий опис ідеї і ключові аспекти, на які варто звернути увагу при написанні бізнес-плану
19.02
структура затверджена (файл 2)
До 30-ти сторінок, унікальність посередня
мені необхідно розробити бізнес-план виробництва сухофруктів та фруктових чипсів, як альтернативу шкідливим снекам та швидким перекусам орієнтуючись на сучасні тенденції в напрямку здорового харчування використовуючи локальну сировину
Бажано робити у ворді, щоб можна було внести корективи,але графіки, таблиці і розрахунки є обов'язковим елементом
17.02
Ще додатково хотів би внести уточнення до роботи: бюджет складає 9 850$, щонайменше - 2 робочих місця, передбачено оренду приміщення на 100 м2, обладнання: дегідратор - 2 шт середньої потужності, вакууматор, слайсер, морозильна камера - 2 шт, кухонне приладдя, робочі поверхні, тощо. Серед основних витрат передбачено сплату за комунальні послуги, заробітна плата, податки, витратні матеріали, пакування. Також необхідно визначитись з формою організації.
Сировину заплановано заготовляти за рахунок локальних виробників, основний асортимент: сухофрукти, фруктові чипси (яблучні, грушеві, сливові), плодово-ягідна сушка (лохина як основний продукт, акцент на локальному вирощуванні і безпосередньому доступі до сировини; полуниця, вишні, суниця, тощо), пастила, цукати. Запропонована продукція в основному використовуватись як самостійний продукт, але можливі різноманітні варіації. Потенційний клієнт - онлайн-користувачі, поціновувачі здорового способу життя, спеціалізовані магазини, заклади здорового харчування, кондитерські
Рекомендації щодо структури бізнес-плану:
1. Опис проєкту
2. Аналіз ринку
3. SWOT-аналіз
4. Опис процесу виробництва та організації роботи
5. Інвестиційний план
6.Фінансовий план
7. Розрахунок первинних оборотних коштів (нагадую, що бюджет становить 9 850$)
8. Розрахунок основних показників проєкту
9. Розрахунок точки беззбитковості
10. Підсумки
Прикріплений файл містить початковий опис ідеї і ключові аспекти, на які варто звернути увагу при написанні бізнес-плану
19.02
структура затверджена (файл 2)