Технологічні принципи виробництва продукції харчування - id-4823-248

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-4823-248
Тип завдання
Кількість сторінок
10
Дата виконання
2025-02-03
Текст завдання
28.01
У протоколі лабораторної роботи потрібно представити по одному виду кулінарної продукції на теми:

Технологія кулінарної продукції з яєць, молока та кисломолочної продукції
Технологія кулінарної продукції з м’яса, м’ясопродуктів, м’яса диких тварин, субпродуктів
Технологія кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та гідробіонтів
Протокол лабораторної роботи складається:

- робочої карти (на три страви);

- три технологічні карти з технологічними схемами;

- вимог до якості готових страв і виробів.

- дегустаційного листа на страви, які приготували.

- фото основних етапів приготування та готової кулінарної продукції

СТРАВИ ГОТУЄМО У ДОМАШНІХ УМОВАХ!


Кулінарна продукція повинна бути приготована згідно діючої нормативної документації (збірник рецептур, ТК). Як варіант для виконання можна обрати з таблиці (по одній страві з кожної теми), що представлена нижче, або за власним бажанням притримуючись теми роботи.
по одній страві з кожної колонки

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

не заказ, тест системы №2

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2025-04-02

соціометрія

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2025-04-02

Розрахунки до курсової роботи

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2025-04-01