Технологічні принципи виробництва продукції харчування - id-4823-248
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-4823-248
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
10
Дата виконання
2025-02-03
Текст завдання
28.01
У протоколі лабораторної роботи потрібно представити по одному виду кулінарної продукції на теми:
Технологія кулінарної продукції з яєць, молока та кисломолочної продукції
Технологія кулінарної продукції з м’яса, м’ясопродуктів, м’яса диких тварин, субпродуктів
Технологія кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та гідробіонтів
Протокол лабораторної роботи складається:
- робочої карти (на три страви);
- три технологічні карти з технологічними схемами;
- вимог до якості готових страв і виробів.
- дегустаційного листа на страви, які приготували.
- фото основних етапів приготування та готової кулінарної продукції
СТРАВИ ГОТУЄМО У ДОМАШНІХ УМОВАХ!
Кулінарна продукція повинна бути приготована згідно діючої нормативної документації (збірник рецептур, ТК). Як варіант для виконання можна обрати з таблиці (по одній страві з кожної теми), що представлена нижче, або за власним бажанням притримуючись теми роботи.
по одній страві з кожної колонки
У протоколі лабораторної роботи потрібно представити по одному виду кулінарної продукції на теми:
Технологія кулінарної продукції з яєць, молока та кисломолочної продукції
Технологія кулінарної продукції з м’яса, м’ясопродуктів, м’яса диких тварин, субпродуктів
Технологія кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та гідробіонтів
Протокол лабораторної роботи складається:
- робочої карти (на три страви);
- три технологічні карти з технологічними схемами;
- вимог до якості готових страв і виробів.
- дегустаційного листа на страви, які приготували.
- фото основних етапів приготування та готової кулінарної продукції
СТРАВИ ГОТУЄМО У ДОМАШНІХ УМОВАХ!
Кулінарна продукція повинна бути приготована згідно діючої нормативної документації (збірник рецептур, ТК). Як варіант для виконання можна обрати з таблиці (по одній страві з кожної теми), що представлена нижче, або за власним бажанням притримуючись теми роботи.
по одній страві з кожної колонки