Продукти підвищеної біологічної цінності,на прикладі м'ясного рулета з підвищеним амінокислотним складом.(За рахунок біологічно активної добавки). - id-5399-582
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-5399-582
Тип завдання
Кількість сторінок
2
Дата виконання
2024-12-09
Текст завдання
тези
спеціальністю 181 - Харчові технології
освітньої програми «Технології м'ясних і рибних продуктів»
тема - Продукти підвищеної біологічної цінності,на прикладі м'ясного рулета з підвищеним амінокислотним складом.(За рахунок біологічно активної добавки).
Має бути актуальність теми ,приклади науковців які там робили щось подібне,а ми робимо от так і так
Є амінокислотний склад добавки.
М'со - філе індички
предмет -
к-ть сторінок - 2
файли нададуть пізніше .
головне знайти інфу
Амінокислотний склад добавки даю...вона підвищує біологічну мікробіологічні показники готового продукту
Актуальність теми має бути і обов'язково всі джерела
спеціальністю 181 - Харчові технології
освітньої програми «Технології м'ясних і рибних продуктів»
тема - Продукти підвищеної біологічної цінності,на прикладі м'ясного рулета з підвищеним амінокислотним складом.(За рахунок біологічно активної добавки).
Має бути актуальність теми ,приклади науковців які там робили щось подібне,а ми робимо от так і так
Є амінокислотний склад добавки.
М'со - філе індички
предмет -
к-ть сторінок - 2
файли нададуть пізніше .
головне знайти інфу
Амінокислотний склад добавки даю...вона підвищує біологічну мікробіологічні показники готового продукту
Актуальність теми має бути і обов'язково всі джерела