Ресторанна справа № завдання – 2 - id-6204-204
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-6204-204
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
1
Дата виконання
2022-05-31
Текст завдання
Практичне заняття № 2.
Обслуговуючий персонал в закладах ресторанного господарства
Мета заняття – закріпити та поглибити теоретичні знання з теми, знати
права та обов’язки обслуговуючого персоналу, вимоги до персоналу.
Завдання до практичного заняття № 2
Історія виникнення професії. Які особистісні
якості та практичні вміння необхідні для роботи за
професією - Офіціант
На ваш розсуд план це буде або просто файл з теорією.
Мені потрібна відповідь на питання які я зазначив у завданні.
Об"єм залежить від ваших знань за допомогою яких ви будете писати відповідь.
Обслуговуючий персонал в закладах ресторанного господарства
Мета заняття – закріпити та поглибити теоретичні знання з теми, знати
права та обов’язки обслуговуючого персоналу, вимоги до персоналу.
Завдання до практичного заняття № 2
Історія виникнення професії. Які особистісні
якості та практичні вміння необхідні для роботи за
професією - Офіціант
На ваш розсуд план це буде або просто файл з теорією.
Мені потрібна відповідь на питання які я зазначив у завданні.
Об"єм залежить від ваших знань за допомогою яких ви будете писати відповідь.