Огляд літератури - id-6571-816
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-6571-816
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
12
Дата виконання
2023-02-13
Текст завдання
Потрібно зробити огляд літератури по лохині та малині по 6 сторінок на кожну культуру
(Посилання давати: 2 автоpи та pік публікації, номеpування застосовувати аж в кінцевому варіанті роботи)
Текст посилання має становити не більше 2-х речень. Автоpів, які зpбили однакове заключення по тій чи іншій темі може бути від 1 до 6. Свій текст можна вставляти для зв’язування посилань, щоб змістовно пов’язати текст
ЦІННІСТЬ КУЛЬТУРИ 6-7 сторінок)
План написання розділу:
1. Цінність культури: споживчі, дієтичні та лікувальні властивості ягід (біохімічний склад, як різні показники біохімічного складу впливають на здоров’я людини зокрема цукри вітамін С поліфеноли антоціани, титровані кислоти та ін.). Як залежить вміст різних речовин від місцевості, клімату, погоди, грунтів.
2. Опис якої форми, розміру, індекс розміру, маси, забарвлення бувають плоди сортів різної селекції у розрізі сортів і за умови вирощування у різних країнах; якої маси ягоди є найбільш цінні. як залежить розмір та маса від місцевості, клімату, погоди, грунтів.
3. Придатність до переробки: що виготовляють , які продукти переробки з них є найбільш цінними, як зберігаються основні компоненти цінності у продуктах переробки.
Унікальність повинна бути 90-100% , кожне речення з посиланням на автора і + doi
(Посилання давати: 2 автоpи та pік публікації, номеpування застосовувати аж в кінцевому варіанті роботи)
Текст посилання має становити не більше 2-х речень. Автоpів, які зpбили однакове заключення по тій чи іншій темі може бути від 1 до 6. Свій текст можна вставляти для зв’язування посилань, щоб змістовно пов’язати текст
ЦІННІСТЬ КУЛЬТУРИ 6-7 сторінок)
План написання розділу:
1. Цінність культури: споживчі, дієтичні та лікувальні властивості ягід (біохімічний склад, як різні показники біохімічного складу впливають на здоров’я людини зокрема цукри вітамін С поліфеноли антоціани, титровані кислоти та ін.). Як залежить вміст різних речовин від місцевості, клімату, погоди, грунтів.
2. Опис якої форми, розміру, індекс розміру, маси, забарвлення бувають плоди сортів різної селекції у розрізі сортів і за умови вирощування у різних країнах; якої маси ягоди є найбільш цінні. як залежить розмір та маса від місцевості, клімату, погоди, грунтів.
3. Придатність до переробки: що виготовляють , які продукти переробки з них є найбільш цінними, як зберігаються основні компоненти цінності у продуктах переробки.
Унікальність повинна бути 90-100% , кожне речення з посиланням на автора і + doi