Розроблення методики метрологічного контролю фасованих продовольчих товарів - id-7041-535
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-7041-535
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2024-11-29
Текст завдання
Магістерська робота
Тема: Розроблення методики метрологічного контролю фасованих
продовольчих товарів
Спеціальність: Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Унікальність 90%
Орієнтовно 40 сторінок
Пізніше надасть точну інформацію
06.11
30-60 сторінок без рисунків, таблиць, списку літератури та додатків
Унікальність повинна становити від 70-100%
11.11
План узгоджено.
Тема: Розроблення методики метрологічного контролю фасованих
продовольчих товарів
Спеціальність: Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Унікальність 90%
Орієнтовно 40 сторінок
Пізніше надасть точну інформацію
06.11
30-60 сторінок без рисунків, таблиць, списку літератури та додатків
Унікальність повинна становити від 70-100%
11.11
План узгоджено.