Розроблення методики метрологічного контролю фасованих продовольчих товарів - id-7041-535

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-7041-535
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2024-11-29
Текст завдання
Магістерська робота

Тема: Розроблення методики метрологічного контролю фасованих
продовольчих товарів

Спеціальність: Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

Унікальність 90%
Орієнтовно 40 сторінок
Пізніше надасть точну інформацію

06.11
30-60 сторінок без рисунків, таблиць, списку літератури та додатків
Унікальність повинна становити від 70-100%

11.11
План узгоджено.

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

фонологічний твір

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2025-02-03

Проблема волі у психології

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2025-02-03