техніко-економічне обґрунтування ефективності отримання низькокалорійного вершкового масла - id-7052-263
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-7052-263
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
30
Дата виконання
2022-05-06
Текст завдання
Мета - отримати продукт оздоровчого харчування, а саме вершкове масло зі зниженим вмістом жиру і збагачене полісахаридами як біологічно активними компонентами. Процес - технологія виробництва вершкового масла з включенням полісахариду/полісахаридів. Потрібно зробити розрахунки для виробництва вершкового масла з вмістом пектину 0.4 %. Для цього потрібно знайти рецептуру і замінити 0.4 %масла на пектин. Потім якщо вдасться зробити експеримент з іншим полісахаридом плиліумом (з лушпиння подорожника), то просто поміняємо кількісний вміст і вартість. Або одразу робити по псиліуму, наприклад його вміст нехай буде 1 %. Вартість псиліуму знайти в інтернеті. З цього лушпиння насіння подорожника будемо водою екстрагувати слиз (полісахарид) і вносити в масло. Це як варіант, але не факт.
потрібен план
04,04 пример плана https://prnt.sc/ToeGFEEvYwj1
06.04 переданы список методик и их продолжительность, это нужно будет добавить к курсовой.
потрібен план
04,04 пример плана https://prnt.sc/ToeGFEEvYwj1
06.04 переданы список методик и их продолжительность, это нужно будет добавить к курсовой.