холодний цех їдальні на 120 місць - id-8635-750
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-8635-750
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
50
Дата виконання
2022-11-14
Текст завдання
Предмет - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
План затверджений, корегувати його не можна
План курсового прикреплен в файлах
«зміст»
1.
•Характеристика підприємства.
2.
Розрахункова частина.
2.1 Розрахунок чисельності споживачів.
2.2 Розрахунок кількості страв.
2.4 Складання меню.
2.4 Визначення виробничої програми закладу та розрахунок сировини для холодного цеху.
2.5 Розрахунок чисельності працівників. Організація праці в цеху.
2.6 Добір та розрахунок обладнання та інвентарю.
2.7 Організація робочих місць.
2.9 Розрахунок площі цеху.
2.9 Розробка нормативно-технологічної документації на фірмові страви.
3.
• Заключна частина.
4.
Перелік літератури.
5.
Графічна частина.
9/11
Можливо зниження унікальності до 75-80%
План затверджений, корегувати його не можна
План курсового прикреплен в файлах
«зміст»
1.
•Характеристика підприємства.
2.
Розрахункова частина.
2.1 Розрахунок чисельності споживачів.
2.2 Розрахунок кількості страв.
2.4 Складання меню.
2.4 Визначення виробничої програми закладу та розрахунок сировини для холодного цеху.
2.5 Розрахунок чисельності працівників. Організація праці в цеху.
2.6 Добір та розрахунок обладнання та інвентарю.
2.7 Організація робочих місць.
2.9 Розрахунок площі цеху.
2.9 Розробка нормативно-технологічної документації на фірмові страви.
3.
• Заключна частина.
4.
Перелік літератури.
5.
Графічна частина.
9/11
Можливо зниження унікальності до 75-80%