Звіт з практики Предмет: Харчові технології проходження : 16.09 – 13.10.2024 - id-8969-236
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-8969-236
Тип завдання
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2024-10-15
Текст завдання
Звіт з практики
Предмет: Харчові технології
проходження : 16.09 - 13.10.2024
Звіт з практики виконується у відповідності до змісту практики (розділ 3, стор. 4-20 та стор. 29 РПП) та чітко у відповідності до вимог щодо оформлення звіту (стор. 21-22 РПП).
Можна використовувати конспект лекцій з ЗТХП: Технології бродильних виробництв, особливо апаратурно-технологічні схеми та описання до них.
Для звіту практики можна використати будь-яке вин.виробництво
Загальний обсяг: 40-50 ст.
унікальність: 70%
08.10
план підходить
Предмет: Харчові технології
проходження : 16.09 - 13.10.2024
Звіт з практики виконується у відповідності до змісту практики (розділ 3, стор. 4-20 та стор. 29 РПП) та чітко у відповідності до вимог щодо оформлення звіту (стор. 21-22 РПП).
Можна використовувати конспект лекцій з ЗТХП: Технології бродильних виробництв, особливо апаратурно-технологічні схеми та описання до них.
Для звіту практики можна використати будь-яке вин.виробництво
Загальний обсяг: 40-50 ст.
унікальність: 70%
08.10
план підходить