Презентация по дипломной роботе. повар кондитер тема :РОЗДІЛ І . КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РОЗРЯД – КУХАР 4 РОЗРЯД 1.СОУСИ ЧЕРВОНІ АСОРТИМЕНТ ОСОБЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ, ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ , ВИКОРИСТАННЯ, ХАРАКТЕРИСТИКА БОРОШНА ВИЩОГО ГАТУНКУ ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПАРОКОНВЕКЦІЙНОЇ ПІЧІ (GN 1\1), УСТРІЙ ПРАВИЛА ЕКСЛУАТАЦІЇ 3.ПРАВИЛА ПРИЙМАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВИРОБНИЦТВО ПІДПРИЕМСТВ. 4. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ У СОУСОМУ ВІДДІЛЕННІ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ. 5. ВИЗНАЧИТИ ЦІНУ 1Л. СОУС ЧЕРВОНОГО ОСНОВНОГО. РОЗДІЛ ІІ. КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РОЗРЯД – ПЕАРЬ 3 РОЗРЯД 1.ПРИГОТУВАННЯ ПІСОЧНОГО ТІСТА, ВИКОРИСТАННЯ. 2.ХАРАКТЕРИСТИКА ЗБИВАЛЬНОЇ МАШИНИ MB -60. 3.МІКРОФЛОРА ЯЄЧНИХ ПРОДУКТІВ (МЕЛАНЖУ ТА ЯЄЧНОГО ПОРОШКУ). 4.РОЗРАХУВАТИ СИРОВИНУ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ 5 КГ . РОЗДІЛ ІІІ. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ 1.БЕЗПЕЧНІ УМОВИ ПРАЦІ ПРИ ЕКСПЛАТАЦІЇ ЗБИВАЛЬНІХ МАШИН
Предмет:
Технологія харчової промисловості
Тип роботи:
Презентація PowerPoint
Дата виконання:
2025-02-28