Організація роботи гарячого цеху в повносервісному діючому ресторані
Предмет:
Організація виробництва та праці
Тип роботи:
Підвищення унікальності
Дата виконання:
2024-10-21
Технологічний проєкт виробничих приміщень ресторану украінськоі кухні на 100 місць.
Предмет:
Організація виробництва та праці
Тип роботи:
Безкоштовний план (курсова)
Дата виконання:
2024-09-23
Проєкт гярячого цеху молодіжного кафе на 120 місць
Предмет:
Організація виробництва та праці
Тип роботи:
Курсова робота (Правки)
Дата виконання:
2024-06-28
"Особливості організації анімаційних послуг в Україні"
Предмет:
Організація виробництва та праці
Тип роботи:
Курсова робота (Правки)
Дата виконання:
2024-06-24