Діяльність кондитерських у Львові: практичний досвід та сучасні реалії - id-5132-254
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-5132-254
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
60
Дата виконання
2024-01-22
Текст завдання
Потрібно написати вступ та перший розділ+ використану літературу до цього розділу, план вже є готовий. Також обовязково не використовувати при написанні російські джерела. Всі вимоги вказані в методичці.
Загалом уся дипломна робота повинна складати 60+ сторінок.
ДІЯЛЬНІСТЬ КОНДИТЕРСЬКИХ У ЛЬВОВІ: ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ТА СУЧАСНІ РЕАЛІЇ
План
ВСТУП ( визначення проблеми, мета та об’єкти дослідження, актуальність теми)
1. ІСТОРІЯ ТА РОЗВИТОК КОНДИТЕРСЬКОЇ СПРАВИ В ЛЬВОВІ
1.1. Розвиток кондитерської справи в історичному контексті
1.2. Засновники та видатні кондитерські заклади минулих століть
1.3. Етапи розвитку кондитерської справи у Львові
2. СУЧАСНИЙ СТАН КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
2.1. Аналіз сучасних кондитерських закладів: кількість, спеціалізація, популярність.
2.2. Різновиди кондитерської продукції, яку пропонують місцеві підприємства.
2.3. Фактори, що впливають на успіх кондитерських закладів: якість, маркетинг, тенденції споживання, вплив технологічних інновацій на кондитерську галузь
3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
3.1. Виявлення проблем, з якими зіштовхуються кондитерські заклади та аналіз потенційних шляхів їх вирішення
3.2. Модернізація виробництва та маркетингові стратегiї
3.3. Прогноз майбутнього розвитку кондитерської галузі у Львові та можливі шляхи покращення
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
04.01
План затверджений, ніякого дослідження не потрібно, і російські джерела не використовувати у роботі
Орієнтовно розділ на 15-20 сторінок не враховуючи вступ
У роботі бажано використовувати рисунки, фото які будуть актуальні для роботи, можливо якісь сертифікати ресторанів, книги ...
Загалом уся дипломна робота повинна складати 60+ сторінок.
ДІЯЛЬНІСТЬ КОНДИТЕРСЬКИХ У ЛЬВОВІ: ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ТА СУЧАСНІ РЕАЛІЇ
План
ВСТУП ( визначення проблеми, мета та об’єкти дослідження, актуальність теми)
1. ІСТОРІЯ ТА РОЗВИТОК КОНДИТЕРСЬКОЇ СПРАВИ В ЛЬВОВІ
1.1. Розвиток кондитерської справи в історичному контексті
1.2. Засновники та видатні кондитерські заклади минулих століть
1.3. Етапи розвитку кондитерської справи у Львові
2. СУЧАСНИЙ СТАН КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
2.1. Аналіз сучасних кондитерських закладів: кількість, спеціалізація, популярність.
2.2. Різновиди кондитерської продукції, яку пропонують місцеві підприємства.
2.3. Фактори, що впливають на успіх кондитерських закладів: якість, маркетинг, тенденції споживання, вплив технологічних інновацій на кондитерську галузь
3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
3.1. Виявлення проблем, з якими зіштовхуються кондитерські заклади та аналіз потенційних шляхів їх вирішення
3.2. Модернізація виробництва та маркетингові стратегiї
3.3. Прогноз майбутнього розвитку кондитерської галузі у Львові та можливі шляхи покращення
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
04.01
План затверджений, ніякого дослідження не потрібно, і російські джерела не використовувати у роботі
Орієнтовно розділ на 15-20 сторінок не враховуючи вступ
У роботі бажано використовувати рисунки, фото які будуть актуальні для роботи, можливо якісь сертифікати ресторанів, книги ...