Проєкт підприємства з крафтового виробництва борошняних кондитерських виробів у Дніпровському районі м. Києва - id-7481-585
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-7481-585
Тип завдання
Кількість сторінок
50
Дата виконання
2023-07-31
Текст завдання
пеціальність 181 «Харчові технологiї»
освітня програма «Крафтові технологiї»
Тема випускної кваліфікаційної роботи (Магістр):
«Проєкт підприємства з крафтового виробництва борошняних кондитерських виробів у Дніпровському районі м. Києва»
Перший розділ (30 сторінок)
у вкладених файлах все зазначено - зміст й обсяг кожного розділу й перелік графічного матеріалу. Якщо говорити про рекомендований загальний обсяг роботи, то це 50 сторінок + графічні матеріали 3 листа.
у кожного розділу є свій рекомендований обсяг. Вступ 2 стор., перший розділ 30 сторінок, другий розділ 6 стор., третій розділ 10 стор., висновки 2 стор.
Ні, російські джерела не використовувати. В такому випадку можна в літературі російських видань знаходити першоджерела, які не є російськими.
12.07
Графічний матеріал виконується в ArchiCad, CoralDraw. Але потім для презентації вставкою.
освітня програма «Крафтові технологiї»
Тема випускної кваліфікаційної роботи (Магістр):
«Проєкт підприємства з крафтового виробництва борошняних кондитерських виробів у Дніпровському районі м. Києва»
Перший розділ (30 сторінок)
у вкладених файлах все зазначено - зміст й обсяг кожного розділу й перелік графічного матеріалу. Якщо говорити про рекомендований загальний обсяг роботи, то це 50 сторінок + графічні матеріали 3 листа.
у кожного розділу є свій рекомендований обсяг. Вступ 2 стор., перший розділ 30 сторінок, другий розділ 6 стор., третій розділ 10 стор., висновки 2 стор.
Ні, російські джерела не використовувати. В такому випадку можна в літературі російських видань знаходити першоджерела, які не є російськими.
12.07
Графічний матеріал виконується в ArchiCad, CoralDraw. Але потім для презентації вставкою.