РОЗРОБЛЕННЯ КРЕСЛЕННЯ ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА - id-8727-481
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-8727-481
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
1
Дата виконання
2024-01-29
Текст завдання
Треба щоб було все, що необхідно в овочевому цеху, ураховуючи габарити обладнання. Звідси виходить площа самого приміщення
У мене є там багато коренеплодів, запашні овочі типу цибулі, і є ягоди. Це значить необхідно все обладнання для цього + картоплеочисна машина. Детальніше поясню за потреби.
У мене є там багато коренеплодів, запашні овочі типу цибулі, і є ягоди. Це значить необхідно все обладнання для цього + картоплеочисна машина. Детальніше поясню за потреби.