Діяльність кондитерських у Львові: практичний досвід та сучасні реалії - id-1206-356
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-1206-356
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2024-02-12
Текст завдання
Вже є написана 1 частина. Потрібно написати решту.
У роботі слід використовувати актуальні джерела інформації з 2019 року, у написанні інформації про сьогодення.
Також не використовувати російські джерела.
Також варто використати різні фото, таблиці, приклади меню ресторанів тощо.
Використану літературу до кожного розділу вказати окремо, тобто розділ і використана література,ї розділ і знов використана література до нього.
У другому розділі дослідження треба провести на декілька закладів( 3 чи більше за необхідності).
Вся робота має бути на 60 сторінок, оскільки перший розділ є потрібно написати лише 40 сторінок орієнтовно
Далі прикріплю першу частину і методичку
6.02 здача по розділах.
Не використовувати російські джерела.
У роботі слід використовувати актуальні джерела інформації з 2019 року, у написанні інформації про сьогодення.
Також не використовувати російські джерела.
Також варто використати різні фото, таблиці, приклади меню ресторанів тощо.
Використану літературу до кожного розділу вказати окремо, тобто розділ і використана література,ї розділ і знов використана література до нього.
У другому розділі дослідження треба провести на декілька закладів( 3 чи більше за необхідності).
Вся робота має бути на 60 сторінок, оскільки перший розділ є потрібно написати лише 40 сторінок орієнтовно
Далі прикріплю першу частину і методичку
6.02 здача по розділах.
Не використовувати російські джерела.