Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та цукрозамінників на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква - id-3594-256

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-3594-256
Тип завдання
Кількість сторінок
100
Дата виконання
2024-01-26
Текст завдання
Тема
Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та цукрозамінників на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква
Унікальність 75-85%
Обсяг 100-110 сторінок

Російських джерел не допустимо використовувати
Треба за розділами
Бо будуть коригування та кожен розділ треба здавати згідно плану керівнику проєкту

21.11
Ось досліди пізніше скину додатковий файл як повинна бути наукова частина прибоизно виглядати

23.11
Потрібно весь диплом. Технологічна частина порахована на інші вироби Треба це все порахувати на новий виріб вихід втрати і так далі. План з методичних рекомендацій. Я скинув окремий файл ось останній, де вказано, як повинна виглядати опис нового виробу. І мені так само треба це описати. Цілим окремим розділом. Наукову частину треба більш за все якісно зробити

02.01
Тх-2-15М - група

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Графіка

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18

Опрацювання статей наукового керівника

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18

Написати скрипт

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18