Семантичні особливості лексики на позначення страв та напоїв у польській та українській мовах. - id-7659-600

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-7659-600
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
60
Дата виконання
2022-11-28
Текст завдання
В даній роботі потрібно проаналізувати кулінарну лексику польської і української мов
Тема: Семантичні особливості лексики на позначення страв та напоїв у польській та українській мовах.
Спеціальність: Польська філологія
Кількість сторінок: ~60
Допустимість плагіату: 20%

1) Плану немає
2) План треба з керівником узгодити
3) Як таких методичних вказівок немає. Потрібно провести аналіз кулінарної лексики в польській і українській мов. 60 стр. 2 розділи - один теоритичний, другий - практичний.
4) Так, можемо скласти календарний план

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Індивідуальні завдання 1,2,3

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-04-01

Высшая математика колоквиум

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-04-01

Реферат + аналіз вірша

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-04-01