Технологічні особливості виробництва і використання продукції з сировини тваринного походження. - id-9478-563
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-9478-563
Тип завдання
Кількість сторінок
5
Дата виконання
2024-01-31
Текст завдання
Читайте будь ласка вкладені файли. По зявившимся запитанням звертайтесь у чат. Завжди радий надати відповіді.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.
28.12
Так чітко по прикладу будь ласка пошукайте фото страв у інтернеті, там є багато відео по приготуванню тих страв, з них можна робити скріни і викладати у лабу. Зразка немає.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.
28.12
Так чітко по прикладу будь ласка пошукайте фото страв у інтернеті, там є багато відео по приготуванню тих страв, з них можна робити скріни і викладати у лабу. Зразка немає.