Технологічні особливості виробництва і використання продукції з сировини тваринного походження. - id-9478-563

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-9478-563
Тип завдання
Кількість сторінок
5
Дата виконання
2024-01-31
Текст завдання
Читайте будь ласка вкладені файли. По зявившимся запитанням звертайтесь у чат. Завжди радий надати відповіді.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.

28.12
Так чітко по прикладу будь ласка пошукайте фото страв у інтернеті, там є багато відео по приготуванню тих страв, з них можна робити скріни і викладати у лабу. Зразка немає.

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

КПП 11,12 c#

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-29