Складання та презентація меню закладу ресторанного господарства з урахуванням типу, концепції тощо - id-9687-995
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-9687-995
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
10
Дата виконання
2024-01-31
Текст завдання
Завдання ВАРІАНТУ № 20 - "Ресторан першого класу
європейськоїкухні"
Прикріпляю Приклад виконання роботи. зробіть будь ласка титульну сторінку - де я зможу вписати свої данні.
Читайте будь ласка вкладені файли. По з'явившимся запитанням звертайтесь у чат. Завжди радий надати відповіді.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.
європейськоїкухні"
Прикріпляю Приклад виконання роботи. зробіть будь ласка титульну сторінку - де я зможу вписати свої данні.
Читайте будь ласка вкладені файли. По з'явившимся запитанням звертайтесь у чат. Завжди радий надати відповіді.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.