Складання та презентація меню закладу ресторанного господарства з урахуванням типу, концепції тощо - id-9687-995

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-9687-995
Тип завдання
Кількість сторінок
10
Дата виконання
2024-01-31
Текст завдання
Завдання ВАРІАНТУ № 20 - "Ресторан першого класу
європейськоїкухні"
Прикріпляю Приклад виконання роботи. зробіть будь ласка титульну сторінку - де я зможу вписати свої данні.
Читайте будь ласка вкладені файли. По з'явившимся запитанням звертайтесь у чат. Завжди радий надати відповіді.
Бажаю успіхів. ( інформацію вважаю не потрібним викладати по темам її багато сподіваюсь фахівець своєї справи у курсі цієї інформації.

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи