Екологія харчових виробництв - id-4264-225
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-4264-225
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
4
Дата виконання
2024-02-29
Текст завдання
Назва предмету "Екологія харчових виробництв"
1.Технологія макаронних виробів, асортимент та вимоги до якості.
2.Технологія кондитерських виробів
3.Відмінності екологічних проблем виробництва спирту із зерна та меляси.
дати відповіді на три питання по контрольній роботі
18.12
Питання, вказані у подробицях, потрібно розглянути у контрольній
Виконання в Форматі реферату підійде.
список джерел, літератури потрібно. Вимоги до оформлення прикріпила з платформи що надав викладач.
краще російські джерела не використовувати
кількість джерел і обсяг на розсуд автора. Немає конкретної кількості сторінок
19.12 необовязково використовувати рекомендовану у метод рекомендаціях літературу, можна брати інформацію з будь-яких джерел.
1.Технологія макаронних виробів, асортимент та вимоги до якості.
2.Технологія кондитерських виробів
3.Відмінності екологічних проблем виробництва спирту із зерна та меляси.
дати відповіді на три питання по контрольній роботі
18.12
Питання, вказані у подробицях, потрібно розглянути у контрольній
Виконання в Форматі реферату підійде.
список джерел, літератури потрібно. Вимоги до оформлення прикріпила з платформи що надав викладач.
краще російські джерела не використовувати
кількість джерел і обсяг на розсуд автора. Немає конкретної кількості сторінок
19.12 необовязково використовувати рекомендовану у метод рекомендаціях літературу, можна брати інформацію з будь-яких джерел.