Технологічний проект організації роботи гарячого цеху на 50 посадкових місць, Готель Хілтон - id-6287-486
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-6287-486
Тип завдання
Кількість сторінок
70
Дата виконання
2022-12-19
Текст завдання
До роботи також потрібно написати меню з грамовкою та цінами, детально потрібно розписати плато якщо воно входить в меню
унікальність 80-85% (початково було 90%)
план є, за ним потрібно написати курсову роботу, по гарячому цеху
забула дописати в тему, що готель ЗАГАЛЬНОДОСТУПНИЙ
Тема курсової роботи: Технологічний проект організації роботи гарячого цеху на 50 посадкових місць, загальнодоступний.
Готель Хілтон це заклад про який описується в роботі.
Всі розрахунки виконуються для загальнодоспупного ресторану на 50 посадкових місць.
Готель Хілтон не має в темі
Ресторан загальнодоступний на 50 посадкових місць
Тема курсової роботи: Технологічний проект організації роботи гарячого цеху на 50 посадкових місць, загальнодоступний
унікальність 80-85% (початково було 90%)
план є, за ним потрібно написати курсову роботу, по гарячому цеху
забула дописати в тему, що готель ЗАГАЛЬНОДОСТУПНИЙ
Тема курсової роботи: Технологічний проект організації роботи гарячого цеху на 50 посадкових місць, загальнодоступний.
Готель Хілтон це заклад про який описується в роботі.
Всі розрахунки виконуються для загальнодоспупного ресторану на 50 посадкових місць.
Готель Хілтон не має в темі
Ресторан загальнодоступний на 50 посадкових місць
Тема курсової роботи: Технологічний проект організації роботи гарячого цеху на 50 посадкових місць, загальнодоступний