Характеристика технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обгрунтування технологiї виготовлення булочних виробів з неї. - id-6747-958
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-6747-958
Тип завдання
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2023-12-18
Текст завдання
Курсова на тему: Характеристика технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обгрунтування технологiї виготовлення булочних виробів з неї. Предмет: Технологiї хліборобськіх виробів. 40 сторінок.
22.11
Мені ще потрібно виконати креслення до цієї роботи,
22.11
Мені ще потрібно виконати креслення до цієї роботи,