Характеристика технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обгрунтування технологiї виготовлення булочних виробів з неї. - id-6747-958

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-6747-958
Тип завдання
Кількість сторінок
40
Дата виконання
2023-12-18
Текст завдання
Курсова на тему: Характеристика технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обгрунтування технологiї виготовлення булочних виробів з неї. Предмет: Технологiї хліборобськіх виробів. 40 сторінок.

22.11
Мені ще потрібно виконати креслення до цієї роботи,

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Арифметика цілих чисел

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-29

Математичні казки на уроках математики

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-29