Технологічний проєкт заготівельних приміщень кафе японської кухні на 60 місць. - id-6940-888
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-6940-888
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
38
Дата виконання
2024-03-11
Текст завдання
Технологічний проєкт заготівельних приміщень кафе японської кухні на 60 місць.
Предмет: Організація виробництва у закладах ресторанного господарства
Навчаюся на спеціальності Харчові технологiї
35-40 сторінок
60 % унікальності
https://ua.files.fm/u/eccd6wsqdt?ak=e6e96
методичка
надайте для перевірки план.
20.02
додали файли з посилання до замовлення:
1 та 2 - зразки курсових проектів
3 та 4 - дві частини методички по курсовому проєкту
5 - методичні рекомендації
21.02
план узгоджено
Предмет: Організація виробництва у закладах ресторанного господарства
Навчаюся на спеціальності Харчові технологiї
35-40 сторінок
60 % унікальності
https://ua.files.fm/u/eccd6wsqdt?ak=e6e96
методичка
надайте для перевірки план.
20.02
додали файли з посилання до замовлення:
1 та 2 - зразки курсових проектів
3 та 4 - дві частини методички по курсовому проєкту
5 - методичні рекомендації
21.02
план узгоджено