Товарознавча оцінка якості соломки - id-7324-479
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-7324-479
Тип завдання
Кількість сторінок
60
Дата виконання
2022-05-30
Текст завдання
Кількість джерел - 30+
"Експериментальна частина", згадана у методичці, це розділ 4. Він виконується за метриками надісланого ДСТУ.
Досліджувані зразки мають належати до однієї категорії: якщо соломка з солона/солодка абощо, то усі досліджувані зразки мають належати до такої ж.
Зразків різних виробників має бути 3-5.
Фотографії зразків при проведенні певних етапів органолептичних та фізико-хімічних досліджень мають бути додані у "Додатки".
Розділ 1 "Аналіз сучасного стану ринку хлібобулочних виробів в Україні" має включати імпортно-експорту динаміку хлібобулочних виробів загалом, але якщо будуть наявні дані із соломки, то прекрасно. Також туди мають входити статистичні таблиці із зафіксованим числом зрізу даних: цін кожного із вибраних зразків у різних торговельних мережах, середня ціна на бренд зразку в усіх вибраних мережах.
"Експериментальна частина", згадана у методичці, це розділ 4. Він виконується за метриками надісланого ДСТУ.
Досліджувані зразки мають належати до однієї категорії: якщо соломка з солона/солодка абощо, то усі досліджувані зразки мають належати до такої ж.
Зразків різних виробників має бути 3-5.
Фотографії зразків при проведенні певних етапів органолептичних та фізико-хімічних досліджень мають бути додані у "Додатки".
Розділ 1 "Аналіз сучасного стану ринку хлібобулочних виробів в Україні" має включати імпортно-експорту динаміку хлібобулочних виробів загалом, але якщо будуть наявні дані із соломки, то прекрасно. Також туди мають входити статистичні таблиці із зафіксованим числом зрізу даних: цін кожного із вибраних зразків у різних торговельних мережах, середня ціна на бренд зразку в усіх вибраних мережах.