Організація та технологія обслуговування прийому «бокал шампанського» на честь високої особи на 40 осіб - id-7550-110

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-7550-110
Тип завдання
Кількість сторінок
35
Дата виконання
2023-04-28
Текст завдання
План на узгодження
Предмет: Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
Кількість сторінок: не більше 35 (можна менше)
За необхідності можу надати ще необхідні файли

Насчет «бокал шампанского» Это вид банкета, в котором используется меньшее количество блюд и проводится днем на 1 - 1,5 часа по случаю визита важных гостей, подписания важных контрактов и подобных встреч

По поводу плана… в одном из файлов которые я Вам дала есть пояснительная записка и там расписан план. Можете использовать его и думаю, это будет более правильно, так как это план выдан преподавателем

ВСТУП
1.ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
1.1. Характеристика закладу ресторанного господарства
1.2. Порядок прийому та оформлення замовлення на обслуговування
1.3. Характеристика та особливості проведення заходу
2.РОЗРАХУНКОВО – ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
2.1. Складання меню
2.2. Розрахунок кількості офіціантів. Визначення кількості столів та їх розташування в залі
2.3. Розрахунок потреби в столовій білизні. Визначення кількості посуду і приборів
2.4. Особливості сервірування столів
ВИСНОВКИ
ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Розрахунок супутникової антени

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18

Компонентний аналіз

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18