Технологічний проект організації роботи гарячого цеху ресторан при готелі на 100 місць - id-7885-414
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-7885-414
Тип завдання
Кількість сторінок
70
Дата виконання
2022-12-19
Текст завдання
До готелю Хаят на 100 місць
Головне Меню це основа для виконання розрахунків його треба скласти треба скласти першим і одразу по готовності відправити викладачу для затвердження після можна буде робити розрахунки
Ресторан при готелі коефіцієнт 6,5
фірмові страви 2 салатів достатньо-5 узвари крім одного всі викреслити 2-3 холодні напої додати кондитерські вироби страви більш сучасні
розкладки та технологічні картки які я знайшов але можете використати свої
Головне Меню це основа для виконання розрахунків його треба скласти треба скласти першим і одразу по готовності відправити викладачу для затвердження після можна буде робити розрахунки
Ресторан при готелі коефіцієнт 6,5
фірмові страви 2 салатів достатньо-5 узвари крім одного всі викреслити 2-3 холодні напої додати кондитерські вироби страви більш сучасні
розкладки та технологічні картки які я знайшов але можете використати свої