Удосконаленням технологічних процесів виробництва пряників. - id-8134-877
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-8134-877
Тип завдання
Кількість сторінок
30
Дата виконання
2023-11-20
Текст завдання
Курсова робота. Спеціальність харчові технологiї. Метою курсового проекту є удосконалення окремих стадій, режимів або параметрів технологічного процесу отримання заданого харчового продукту для покращення його якості, харчової та біологічної цінності, а також підвищення ефективності виробництва та конкурентної здатності. Тематика курсового проекту: Удосконаленням технологічних процесів виробництва пряників. 30 сторінок. 50% унікальність.
Відповідно до мети курсового проекту перед студентом поставлені наступні завдання:
? -вивчити відомі технологiї отримання заданого харчового продукту і супроводжуючу нормативну документацію;
? -вибрати на основі аналізу літератури раціональну технологію і запропонувати варіант її удосконалення;
? -розробити проект технологічної лінії (ділянки) або модель процесу з урахуванням сформульованих пропозицій.
Краще не використовувати російську літературу.
Відповідно до мети курсового проекту перед студентом поставлені наступні завдання:
? -вивчити відомі технологiї отримання заданого харчового продукту і супроводжуючу нормативну документацію;
? -вибрати на основі аналізу літератури раціональну технологію і запропонувати варіант її удосконалення;
? -розробити проект технологічної лінії (ділянки) або модель процесу з урахуванням сформульованих пропозицій.
Краще не використовувати російську літературу.