Технологічний процес обслуговування відвідувачів у концептуальному ресторані Виконана на прикладі ресторану готелю «Україна» ТОВ «Міура» м. Рівне - id-8968-666

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-8968-666
Тип завдання
Кількість сторінок
35
Дата виконання
2023-04-03
Текст завдання
Виконана на прикладі ресторану готелю «Україна» ТОВ «Міура» м. Рівне

немає плану, потрібно план затвердити у керівника
використання рос джерел недопустиме

у другому розділі мають бути представлені розрахунки, а також складені Вами додатки.
•У першому розділі.Теоретичні аспекти організації обслуговування у концептуальному ресторані мають бути розглянуті.
•В другому розділі.Слід провести аналіз роботи діючого ЗРГ ресторану Україна.
Крім того у другому розділі мають бути представлені розрахунки, а також складені мною додатки.
•У третьому розділі запропонувати шляхи вдосконалення роботи ЗРГ.

Інформацію можна брати з інтернету але не присто скопіювати а писати своїми словами описуючи заклад про який йдеться в курсовій роботі.
Професійна література
Фахові видання
Нормативні документи
Матеріали мережі
Аналіз особливостей роботи діючих ЗРГ

http://hotelukraine.rv.ua/
Ось цей ресторан готель Україна
На рахунок Додатків то потрібно писати тільки про Рівне

http://hotelukraine.rv.ua/
Ось цей ресторан готель Україна

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Розрахунок супутникової антени

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18

Компонентний аналіз

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-18