Дослідження асортименту та технологій банкетних гарячих страв із овочів у національній та зарубіжній кулінарії - id-9315-700
Ця робота успішно виконана на онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та інших студентських робіт «na5ku. com. ua»
Номер (айді замовлення)
id-9315-700
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
35
Дата виконання
2022-05-02
Текст завдання
Перелік робіт графічно-ілюстраційної частини:
• технологічні схеми страв
• фотографії кулінарного дизайну та презентації страв
• устаткування тощо
Практичне виконання курсової роботи:
• технологічні карти на фірмові страви (бажано презентація страви)
• розрахунок харчової та енергетичної цінності страви
• таблиці, графіки, рисунки
Уникальность нужна от 65 до 70%
• технологічні схеми страв
• фотографії кулінарного дизайну та презентації страв
• устаткування тощо
Практичне виконання курсової роботи:
• технологічні карти на фірмові страви (бажано презентація страви)
• розрахунок харчової та енергетичної цінності страви
• таблиці, графіки, рисунки
Уникальность нужна от 65 до 70%