Дослідження асортименту та технологій банкетних гарячих страв із овочів у національній та зарубіжній кулінарії - id-9315-700

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-9315-700
Тип завдання
Кількість сторінок
35
Дата виконання
2022-05-02
Текст завдання
Перелік робіт графічно-ілюстраційної частини:
• технологічні схеми страв
• фотографії кулінарного дизайну та презентації страв
• устаткування тощо

Практичне виконання курсової роботи:
• технологічні карти на фірмові страви (бажано презентація страви)
• розрахунок харчової та енергетичної цінності страви
• таблиці, графіки, рисунки

Уникальность нужна от 65 до 70%

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи

Арифметика цілих чисел

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-29

Математичні казки на уроках математики

Предмет:

Тип роботи:

Дата виконання: 2024-03-29