Культивування Bacillus subtilis для одержання інозину (рибоксину) - id-9603-401

Ця робота успішно виконана на  онлайн-сервісі допомоги написанні курсових, дипломних та  інших студентських робіт «na5ku. com. ua»

Номер (айді замовлення)
id-9603-401
Тип завдання
Предмет
Кількість сторінок
25
Дата виконання
2023-05-29
Текст завдання
курсова
Тема: Культивування Bacillus subtilis для одержання інозину (рибоксину)
На приблизно 20-30 сторінок
Чим вище унікальність тім краще, бажано унікальність близько 80

Предмет: ОСНОВИ ПРОЕКТУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ
Є методичка
за наяночті плану, я зможу уточнити все детельніше
Методичку прикріпляю
Мені здаеться, що має бути більш теоретичною, а з повним описом усіх етапів і тд.
Після узгодження плану в зумі з викладачем, я матиму усі необхідні відповіді

Наскільки я розумію, викладач хоче отримати зміст ідентичний методичці по тексту з заміною назв на те, що буде відповідати нашій темі.
Йому не потрібен огляд літератури наприклад, немає такого пункту в методичці
Для прикладу наводжу текст плану з методички

ВСТУП.....................................................................................................................................4
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА КІНЦЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ ВИРОБНИЦТВА....................................7 РОЗДІЛ 2. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА ................10 2.1 Обгрунтування вибору біологічного агента.................................................................10
2.2 Обґрунтування вибору умов культивування...........................................................................13 2.3. Розрахунок кількості необхідних стадій підготовки посівного матеріалу..........................15 2.4. Наведення складу поживного середовища..............................................................................17 2.5. Обґрунтування способу приготування і стерилізації поживного середовища для одержання інокуляту і виробничого біосинтезу................................................................................................19
РОЗДІЛ 3. ХАРАКТЕРИСТИКА БІОЛОГІЧНОГО АГЕНТА
3.1 Таксономічний статус...........................................................................................21 3.2 Морфолого-культуральні ознаки..............................................................................21 3.3 Фізіолого-біохімічні ознаки.....................................................................................23 3.4 Схема біотрансформації ростового субстрату..............................................................25
РОЗДІЛ 4. ОПИС ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ..................................................................................27 РОЗДІЛ 5. КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА
5.1 Мікробіологічний контроль......................................................................................32 5.2 Визначення концентрації джерела азоту та вуглецю.......................................................33 5.3 Визначення концентрації цільового продукту..............................................................34
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ...........................................................36

Шукаєте виконання такої або схожої роботи? Дізнайтеся вартість прямо зараз!

Останні додані роботи